Matexpo trok 41.671 bezoekers aan

De 39e editie van Matexpo mag zeker een succes genoemd worden. Dankzij het ideale beursweer en de drang om elkaar weer ‘in het echt’ te ontmoeten werd de beurs bezocht door 41.671 bezoekers. Dat is bijna 2.000 meer dan in 2019.

“Exposanten, bezoekers en partners, iedereen keek reikhalzend uit naar deze bijzondere editie van Matexpo”, zegt beursorganisator Gregory Olszewski. “De reacties bij exposanten waren dan ook bijna unaniem lovend: eindelijk weer dat persoonlijke contact in een sector die het moet hebben van netwerking. Corona gooide gelukkig geen roet in het eten, integendeel. De ‘knaldrang’ was er dan ook bij alle deelnemers aanwezig. We blikken dan ook zeer tevreden terug op Matexpo 2021 en kijken er nu al naar uit om van 6 tot 10 september 2023 de ongetwijfeld ook bijzondere 40e editie te mogen organiseren!”

Lees alles over

video

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal. INNOVATION AWARD Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo