Nieuw distributiecentrum Newpharma met Goods-To-Man technologie van Scallog

Newpharma zal binnenkort zijn nieuwe distributiecentrum in Wandre inhuldigen, met een oppervlakte van 20.000 m², op termijn uitbreidbaar tot 50.000 m². Het zal worden uitgerust met technologie ontwikkeld door Scallog, de Franse specialist in roboticaoplossingen, geïntegreerd door Smart Technics.

Newpharma consolideert zijn activiteiten in Wandre (Luik). Het gloednieuwe logistieke centrum, gelegen op een terrein nabij de Autonome Haven van Luik, zal binnenkort operationeel zijn. Het project werd opgestart in 2019 en wordt ondersteund door Colruyt Group. De consolidatie van de activiteiten van Newpharma gaat gepaard met een doorgedreven automatisering door Scallog, ondersteund door Smart Technics. Deze start-up binnen Colruyt Group heeft met zijn team van ingenieurs als missie om bij zijn partners innovatieve oplossingen op een duurzame manier te integreren.

“Scallog is al actief in deze sector in Frankrijk. We zijn heel tevreden dat we nu het nieuwe Newpharma-magazijn kunnen uitrusten, in nauwe samenwerking met Smart Technics. Zo komt er weer een Scallog-pickinginstallatie bij in België”, voegt Caroline Dumas toe, International Business Manager bij Scallog.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo