Percy Motors (VW) is ‘Super Best Dealer VAN 2021’

Percy Motors is verkozen tot ‘Super Best Dealer VAN’ 2021. De Waals-Brabantse groep die onder andere Volkswagen Commercial Vehicles verdeelt, volgt daarmee G. Lambert & Cie op. Dat werd bekendgemaakt tijdens de ‘Best of Van Xperience’.

Emmanuel Percy, Gedelegeerd Bestuurder van de groep, nam eind 2008 de VW-concessie in Waver over waar hij al een tijd aftersales-verantwoordelijke was. Door het respect voor de klant centraal te stellen, groeide de garage met 23 werknemers uit tot een groep met vandaag 6 vestigingen in Genval, Perwez, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Wavre et Gembloux. Op het vlak van LCV’s levert Percy motors bijzondere inspanningen, die door de jury bekroond werden met de titel ‘Super Best Dealer VAN 2021’

De andere finalisten waren:

  • Ford – Groupe De Doncker (Mons, Soignies)
  • MAN – MAN Antwerpen
  • Mercedes-Benz Vans – Bogemans Automotive (Grimbergen)
  • Renault – Kenis (Turnhout, Geel, Herentals, Antwerpen)
  • Renault Trucks – Vansteeland (Izegem)

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo