Best of Van Xperience 2021: een 5e editie die zijn beloftes waarmaakte

Donderdag 23 september kwam de Belgische lichte bedrijfsvoertuigensector samen in Affligem voor de vijfde editie van Best of VAN Xperience, het evenement dat Transportmedia organiseert met de steun van Touring, Febiac en Traxio. Tests op de weg, aanpassing van bestelwagens aan de behoeften van de klant, discussies over elektrische bestelwagens en beste praktijken stonden op de agenda.

Tijdens de tests konden wagenparkbeheerders kennismaken met 17 voertuigen, waaronder enkele recente nieuwigheden zoals de Renault Kangoo, een Volkswagen Caddy met dubbele cabine, het nieuwe Tropos-gamma, een MAN eTGE omgebouwd met een laadplatform en de twee versies (diesel en elektrisch) van de Maxus (e)Deliver 9. Bij de carrosseriebouwers en ombouwers vielen vooral de nieuwe ultralichte versie van de Smartbox van Body Concept en twee nieuwe telematicaoplossingen voor wagenparkbeheerders op: het systeem Tercod van Terberg Specials en de Webfleet boordcomputer in de Maxus van onze redactie, die de bezoekers live konden testen.

Daarnaast rondde de Best of VAN awards ceremonie een dag vol contacten, debatten en testritten af. Er was ook veel optimisme, want er werd veel gesproken over het komende Autosalon van Brussel in januari 2022. Dit wordt het volgende grote evenement voor de hele Belgische gemeenschap van lichte bedrijfsvoertuigen.

De winnaars van de Best of VAN awards 2021:

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo