Renault opent bestellingen voor de nieuwe Trafic

Vandaag zijn de orderboeken geopend voor de nieuwe generatie van de Renault Trafic. De productie van het nieuwe model start in de Sandouville-fabriek in Normandië en de eerste leveringen zijn gepland voor begin 2022 in België.

De nieuwe Trafic profiteert niet alleen van een nieuwe look, maar ook van een verbeterde bestuurdersomgeving (nieuw dashboard, nieuwe deurpanelen met bredere armsteunen, nieuwe elektrisch inklapbare spiegels) en meer mobiele kantoor- en opbergmogelijkheden. Het Renault Easy Link-multimediasysteem met geïntegreerde navigatie maakt zijn opwachting en wordt geleverd met een smartphone-oplader met inductie. Wat de praktische kant betreft, profiteert de L2-versie van een luik in het schutbord, dat een nuttige laadlengte van 4,15 m oplevert.

Gamma

  • Er zijn vier Blue dCi motoren met 110 tot 170 pk en een handgeschakelde versnellingsbak.
  • De Blue dCi 150 en 170 versies zijn ook verkrijgbaar met een EDC automatische versnellingsbak met dubbele koppeling.
  • De bestelwagen is verkrijgbaar in twee lengtes en twee hoogtes. Hij biedt een nuttig volume van 5,8 tot 8,9 m3 en een groot aantal varianten op het gebied van cabinediepte, beglazing, scheidingswanden, deuren, enz.
  • De versie met versie met laadvloer en cabine kan worden aangepast als groot volume, koelwagen, food truck of kipper
  • In totaal zijn er 275 versies beschikbaar.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo