Savoye gaat samenwerken met Hai Robotics

Savoye, wereldwijd producent en integrator van geautomatiseerde intralogistieke systemen en softwareoplossingen voor de supply chain, wordt partner van Hai Robotics, dat Autonomous Case-handling Robotics (ACR) systemen voor orderverzamelen, inbound processen en verzending aanbiedt.

De samenwerking met Hai Robotics levert Savoye een aanvulling voor zijn oplossingen voor orderpicken volgens het Goods-to-Person concept, dat meer geschikt is voor grote volumes. De Haipick Robot is beter geschikt voor beperktere goederenstromen. Hij is gebaseerd op het Haipick systeem, dat autonome orderverzamelrobots integreert die dozen of bakken in legbordrekken van 5 tot 7 meter plaatsen of uitnemen. Deze rekken worden van en naar Goods-to-Person pickstations gebracht door de robots.

De Haipick Robot van Savoye is een combinatie van mobiele robots met eigen systemen, zoals de X-PTS-pickstations, legbordsystemen uitgerust met Led strips put-to-light techniek, INTELIS conveyors en tenslotte WMS en WES (Warehouse Execution System) besturingssoftware. Die oplossing kan worden geleverd als stand-alone of als onderdeel van een groter systeem, waarbij verschillende orderpickprocessen worden gecombineerd of parallel uitgevoerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo