The Truck Company richt zich op beginnende eigen rijders

The Truck Company Group is de MrLease-service aan het uitbreiden. Deze ‘all-inclusive’ leasingformule, die in 2019 werd gelanceerd, heeft al meer dan 1.000 eigen rijders aangetrokken.

“Het idee is om chauffeurs die een eigen transportbedrijf willen starten, te ondersteunen met een financieringsformule op maat van hun situatie”, legt Kris Dobbelaere (General Manager van The Truck Company) uit. “We voorzien hen van recente tweedehandsvoertuigen, registreren ze op onze naam en verzekeren ze. De looptijd van het contract is meestal drie jaar, met een toezegging van onze kunst over de inruilwaarde. Dit is een service die geen enkele bank en geen enkele fabrikant kan bieden.” MrLease steunt op de gecombineerde expertise van de lease-, onderhouds- en tweedehandse afdelingen van de Vlaamse onderneming en op gezamenlijke beheersoftware.

Mr Lease is al in een paar landen aanwezig en beheert al een vloot van 1.000 vrachtwagens, maar The Truck Company heeft de ambitie om het bedrijf in heel Europa uit te rollen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo