Transport & Logistics Antwerp komt er – eindelijk – weer aan [Advertorial]

De digitalisering in de logistiek kende een indrukwekkende versnelling onder de coronacrisis. De consumptieboom zorgde voor disruptie en bracht nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe speelt de sector daarop in? Hoe kijken logistieke experten en transporteconomen naar de toekomst? U ontdekt het op Transport & Logistics Antwerp op 19, 20 en 21 oktober in Antwerp Expo. Zorg dat u er bij bent.

Naar een geautomatiseerde, digitale en multimodale toekomst

Met meer dan 20.000 m² beursoppervlakte, is Antwerp Expo 3 dagen lang gastheer voor meer dan 200 exposanten (logistieke dienstverleners, transporteurs, IT- en softwarebedrijven, HR-dienstverleners,…) en 8.000 professionele bezoekers. Kom ook inspiratie opdoen, informatie verzamelen, netwerken en business opportuniteiten aftoetsen, dit alles in een gemoedelijk, maar professioneel kader waar beleving centraal staat.

Uitgebreid programma aan conferenties

Hoe bouwen we supply chains die minder gevoelig zijn aan rampen? Is Robotic Process Automation (RPA) een game changer voor de logistiek? Hoe kan nachttransport een oplossing zijn voor de congestie? Staan met stadsdistributie de leefbaarheid van een stad en een sector op het spel? Is Bio-CNG/LNG de ideale brandstof voor het transport?… Bekijk zeker het volledig overzicht van de topics die aan bod komen in de conferenties en de seminaries op Transport & Logistics Antwerpen.

Registreer nu en kom op 19, 20 of 21 oktober naar Transport & Logistics in Antwerp Expo,
het grootste community event van de sector in de Benelux!

Lees alles over Easyfairs NV

Easyfairs NV

video

Een recordeditie van Transport & Logistics Antwerpen 2023

Deze editie van de beurs Transport & Logistics heeft 11.000 professionele bezoekers in drie dagen ontvangen. “Dit was echt een topeditie”, zegt beursorganisator Nadine Francus. “Noteer zeker al volgende data: op 17 en 18 september 2024 meert Transport & Logistics terug aan in Flanders Expo in Gent waar we opnieuw de hele supply chain zullen […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo