Featured Video Play Icon

[VIDEO] Allaeys bouwt voertuigen op maat met Ford QVM-label

Ford biedt als Europees marktleider bij de bedrijfsvoertuigen een uitgebreid gamma dat inspeelt op de noden van heel wat sectoren. Voor specifieke noden, zoals die van de bouwsector, is er het QVM ombouw-netwerk van Ford, kort voor Qualified Vehicle Modifiers. Allaeys is één van de 12 toonaangevende bedrijven in dat netwerk.

Allaeys krijgt technische ondersteuning van Ford zelf voor de op- en ombouw van zijn voertuigen. Ford biedt ook een Start To Work-gamma met veel gevraagde ombouwingen die direct uit stock leverbaar zijn, vooral op basis van de Ford Transit 2T.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo