[VIDEO] Dit wordt de nieuwe Ford Ranger!

Ford heeft de eerste beelden van de volgende generatie Ranger de wereld ingestuurd. Die zal eind 2022 de huidige Ranger vervangen, en ook de Volkswagen Amarok, aangezien de twee merken een verregaande samenwerking starten op het vlak van LCV’s.

Hoewel het getoonde model nog zwaar gecamoufleerd is, lijkt het erop dat de styling van de Ranger ‘Amerikaanser’ wordt. De neus heeft in elk geval veel weg van de neus van de F150, in de Verenigde Staten het meest verkochte voertuig. Ford belooft dat de volgende generatie van de Ranger “de sterkste, meest capabele en meest connected Ranger pick-up ooit” zal zijn.

Op de onthulling van de definitieve productieversie is het nog wachten tot eind dit jaar.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo