Featured Video Play Icon

[VIDEO] Geodynamics voorziet Verhelst Group van efficiënt voertuigbeheer

Verhelst Group uit Oostende beschikt over een immens wagenpark van zo’n 500 voertuigen. Dit gaat van vrachtwagens tot de zwaarste bouwmachines. Om de vloot zo efficiënt mogelijk te managen, doet het een beroep op de softwareoplossingen van Geodynamics.

Dankzij de software van Geodynamics kan Verhelst Group onder meer zijn 80 opleggers in realtime opvolgen, wat een grote hulp is voor de dispatch-afdeling. Ook het onderhoud kan worden opgevolgd dankzij de registratie van de kilometerstanden. Zelfs de verloning van de werknemers wordt geautomatiseerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo