Featured Video Play Icon

[VIDEO] Nieuwe Volvo FMX aanwezig op Matexpo 2021!

Op Matexpo zal Volvo Trucks zijn nieuwe FMX tonen, een wagen die gekenmerkt wordt door een volledig nieuw cabineplatform, een tandemstel van 38 ton en innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Matexpo 2021 vindt plaats van 8 tot 12 september 2021 in Kortrijk XPO.

De FMX heeft meer ruimte in de dagcabine en beschikt over een opbergruimte tot 800 liter. Chauffeurs hebben ook beter zicht dankzij een verlaagde deurlijn en nieuwe achteruitkijkspiegels. Het zicht kan verder worden verbeterd door een dodehoekcamera aan passagierszijde toe te voegen die een aanvullend beeld van de zijkant van het voertuig biedt.

De nieuwe Volvo FMX vormt de zwaarste uitvoering in het chassisassortiment van Volvo. Het tandemstel van 38 ton maakt een treingewicht tot 150 ton mogelijk. Bovendien is de voorste luchtvering vernieuwd, waardoor een voorasbelasting tot 10 ton, of 20 ton voor dubbele voorassen, mogelijk is.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

Volvo Trucks FH Aero – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Volvo Trucks heeft een belangrijke evolutie van de FH-cabine gepresenteerd, die naar voren toe verlengd is om hem aerodynamischer te maken en het brandstofverbruik te verlagen. De Zweedse fabrikant heeft gebruik gemaakt van de speelruimte die de huidige regelgeving biedt voor maximumgewichten en -afmetingen voor vrachtwagens, zoals DAF Trucks heeft gedaan met de XG+ en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo