Featured Video Play Icon

[VIDEO] Suivo en H4A werken samen voor tracking van 4000+ tools

Holding de Vier Ambachten, of kortweg H4A is uitgegroeid van een wegenbouwbedrijf tot een veelzijdige partner op het gebied van bouw- infra- en omgevingswerken. De van origine Nederlandse onderneming heeft circa 300 mensen tewerkgesteld en heeft gigantisch veel voertuigen, materialen en gereedschappen in gebruik. Tools die allemaal efficiënt opgevolgd moeten worden voor gebruik, onderhoud en herstelling.

Het Belgische bedrijf Suivo voorziet bijna 4000 gereedschappen met tags van QR-codes vanuit het ‘Oxygen’ gamma. Mobach Transport, een dochterbedrijf van H4A, maakt gebruik van de oplossingen uit het ‘Carbon’ gamma van Suivo. Hierdoor kunnen gemotoriseerde assets gemakkelijk getraceerd worden dankzij de geïnstalleerde black boxes.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo