Waberer’s heeft een nieuwe CEO

Na anderhalf jaar van turbulentie lijkt het erop dat het Hongaarse logistieke bedrijf Waberer’s in rustiger vaarwater terechtkomt. Er is een nieuwe CEO benoemd op permanente basis en hij belichaamt het nieuwe profiel dat de onderneming zichzelf wil geven.

De nieuwe CEO is Zsolt Barna, die in februari COO werd. Hij had zijn stempel gedrukt op de afdeling Regionale Contractlogistiek. Dit is het nieuwe vlaggenschip van de Hongaarse onderneming, veel meer dan de internationale transportactiviteiten, die verlieslatend waren geworden. Waberer’s heeft zich tot doel gesteld een van de toonaangevende transportondernemingen in Europa te blijven en de grootste aanbieder van complexe logistieke oplossingen in Midden-Europa te worden.
Waberer’s rapporteerde zeer positieve financiële resultaten voor het eerste halfjaar, met een sterke stijging van de omzet en vooral een positief bedrijfsresultaat en een EBITDA-marge van 13,1% in het tweede kwartaal. Deze resultaten laten de Hongaarse groep toe te oordelen dat de missie van interim CEO Barna Erdélyi erop zit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo