259 nieuwe Ridders van de Weg thuis gefeliciteerd door TVM

TVM Belgium beloont traditiegetrouw zijn Ridders van de Weg tijdens een prachtige gala-avond. Dit jaar heeft de transportverzekeraar het concept iets aangepast door elke winnaar te verrassen met een driegangenmenu dat bij hem thuis wordt bezorgd.

Deze nieuwe formule heeft heel wat werk gevergd van de teams die door TVM Belgium gemobiliseerd werden, want 2021 is een recordjaar: dit jaar zijn er 259 Ridders van de Weg, waaronder 17 Gouden Ridders (10 jaar zonder ongeval bij TVM), 70 Zilveren (5 jaar) en 172 Bronzen (3 jaar). Dit cijfer is slechts het topje van de ijsberg, want TVM stelt ook vast dat ondanks de toename van het verkeer en de stressfactoren voor beroepschauffeurs, er steeds minder verkeersongevallen en schadegevallen zijn waarbij haar klanten betrokken zijn.

“Met deze actie, die uiteraard past in onze missie voor meer verkeersveiligheid, wil TVM Belgium deze chauffeurs eren voor het fantastische werk dat ze doen. En onrechtstreeks willen we ook het nijpende tekort aan chauffeurs verhelpen”, zegt Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM België.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg 2021 – Passion4Trucks Roadshow

Net als in 2020 heeft TVM Belgium besloten zijn ridder te selecteren in het kader van het programma passion4Trucks van Transportmedia. De finale vond deze zaterdag plaats, en Jean-Pierre Mees heeft na een spannende finale de titel van Gouden Ridder van de Weg 2021 veroverd. De volledige reportage wordt eind juni en begin juli op […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo