ARC: Veiligheid en efficiëntie voor lading en materiaal [Advertorial]

Laadruimtebeveiliging raakt stilaan ingeburgerd, maar op het vlak van materiaalbeveiliging is er nog veel werk aan de winkel. Met Clicx biedt uitrustingsspecialist ARC een krachtig en intelligent materiaalbeheersysteem met heel wat voordelen voor alle sectoren, maar zeker in de bouwsector.

Clicx bestaat uit een krachtig online platform voor de kantoorgebruikers dat de beschikbare informatie over werkmateriaal in kaart brengt: wie wat mee heeft en gebruikt, noden op het vlak van onderhoud of keuring, … Op het terrein gebruiken de mensen de bijhorende overzichtelijke mobiele app om de informatie consulteren, de planning ervan te beheren en te opvolgen. Met actieve (op basis van LORA, 2G/3G/4G, SIGFOX technologie) of passieve (zoals Bluetooth, QR, NFC of RFID) tags wordt de opvolging van werkmateriaal maximaal geautomatiseerd. Acties registeren gebeurt door middel van een scan met de Clicx Mobile app of via readers in uw voertuigen en/of magazijnen die in real-time uw materialen detecteren en rapporteren.

Tenslotte kan u met Clicx ook mobiele ploegen op een gestructureerde manier centraal aansturen met gepersonaliseerde opdrachten, rekening houdend met de werkmaterialen die ze nodig hebben. De opdrachten, in combinatie met geautomatiseerde notificaties voor acties (onderhoud, keuring,…), zorgt ervoor dat Clicx een alles-in-één oplossing biedt. Kortom: Clicx zorgt voor transparantie, traceerbaarheid, veiligheid en een gestroomlijnde en efficiënte bedrijfsvoering.


 Bekijk de mogelijkheden op www.clicx.be


lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo