Assa Abloy DL6120ST: totaalconcept voor aandokken

De nieuwe DL6120ST Stepdock Inside van Assa Abloy Entrance Systems is ontworpen om de efficiëntie, veiligheid en snelheid te verhogen. Stepdock bestaat uit verschillende producten, componenten en systemen die samen één complete oplossing voor binnen vormen.

De DL6120ST dock leveller bestaat uit aankomst- en parkeergeleidingen over verstelbare buffers en opblaasbare dockshelters tot ISO-laadpanelen, sectionale poorten, docknivelleersystemen en bedieningskasten. In gesloten positie is hij onderaan bijzonder goed afgedicht, wat binnendringen van koude of hete lucht voorkomt. Dit concept is specifiek ontwikkeld om een vrachtwagen aan het laadperron te laten aanmeren met gesloten achterdeuren. Eerst wordt de vrachtwagen in de juiste positie gebracht. Bij voorkeur wordt dan het laadperron afgedicht met een opblaasbare dockshelter voordat de sectionale poort opengaat. De laatste stap van de procedure is het openen van de achterdeuren van de vrachtwagen. Deze volgorde ‘eerst aanleggen en later de achterdeuren openen’ biedt verschillende voordelen: een efficiënter en hygiënischer dockingproces, energiebesparing dankzij de eliminatie van thermische bruggen, betere werkomstandigheden voor de vrachtwagenchauffeur en een verhoogde veiligheid van mensen en goederen.

De DL6120ST Stepdock Inside maakt deel uit van de Assa Abloy 950 serie. Dit laat toe de dock leveller, de dockshelter en de poort allemaal te bedienen met maar één besturing. Afzonderlijke besturingseenheden of complexe bekabelingen zijn niet nodig: met slechts een paar knoppen is de bediening heel eenvoudig en voldoet u aan de modernste logistieke vereisten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo