Bleckmann, Hertsens en DCL Services winnen Transport & Logistics Gazellen 2021!

Op dinsdagavond 19 oktober 2021 werden de Transport & Logistics Gazellen uitgereikt op de Transport & Logistics-beurs in Antwerpen. Er werden 3 bedrijven verkozen tot Gazellen: een klein, middelgroot en een groot bedrijf. De winnaars waren respectievelijk DCL Services uit Lummen, Hertsens uit Kruibeke en Bleckmann België uit Kruisem!

De gala-avond van de Transport & Logistics-beurs in Antwerpen stond opnieuw in teken van de uitreiking van de Trends Gazellen voor onze sector. Daarbij wordt gekeken naar de duurzame groei van een bedrijf, met andere woorden: een groei die steunt op een solide basis. DCL Services uit Lummen trapte de ceremonie af door de prijs voor de kleien bedrijven (toegevoegde waarde tot 1 miljoen euro) in ontvangst te nemen. DCL Services bestaat al 10 jaar en transporteert onder meer voor La Lorraine Bakery Group, Getax, DHL en GLS. Zaakvoerder David Clerx was aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen, hij dankt zijn succes aan de menselijke en snelle aanpak van zijn bedrijf.

Hertsens Transport (kopfoto) is de winnaar in de categorie middelgrote ondernemingen (toegevoegde waarde van 1 tot 5 miljoen euro). Het familiebedrijf uit Kruibeke (al begon het ooit in Doel) is gespecialiseerd in het vervoer van afval en werd een dikke 30 jaar geleden opgericht. Intussen telt het bedrijf een vloot van 180 trekkers, 300 opleggers en een team van zo’n 200 medewerkers.

Tenslotte werd Bleckmann België uit Kruisem in de bloemetjes gezet in de categorie grote ondernemingen (toegevoegde waarde van meer dan 5 miljoen euro). Het logistieke bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in Nederland in 1862, maar telt in België 7 vestigingen en is de logistieke partner voor heel wat e-commercebedrijven, vooral uit de modesector (Abercrombie & Fitch, Carhartt, O’Neill). Proficiat aan alle winnaars!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo