Compacte elektrische Stellantis-LCV’s vanaf nu te bestellen

De 100% elektrische Opel Combo-e Cargo is vanaf nu te bestellen, net als zijn tweelingbroers bij Citroën en Peugeot. Daarmee is het elektrische bestelwagengamma van Opel en de andere merken van de Stellantis-groep compleet.

De Opel Combo-e Cargo, de Citroën ë-Berlingo en Peugeot e-Partner bieden een laadvolume tot 4,4 m³ en een laadvermogen tot 800 kg. Ze kunnen tot 275 km afleggen met hun 50kWh lithium-ionbatterij (WLTP). De compacte elektrische bestelwagens van Stellantis kunnen in 30 minuten tot 80 procent laden via een snellaadpaal.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo