De Ford MS-RT-versies: functioneel met extra wow-factor! [Advertorial]

Hoe word je Europees leider op de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen? De vaakst gehoorde antwoorden zijn ongetwijfeld: een aantrekkelijk gamma, toptechnologie en een dealernetwerk dat kort bij de klanten staat en oplossingen biedt. Maar Ford gaat verder!

Bedrijfsvoertuigklanten bestaan er in alle soorten: sommigen willen een no-nonsense werkpaard zonder franjes, anderen willen comfort, terwijl nog anderen op zoek zijn naar een extra sportief karakter. Voor hen zijn er de MS-RT versies bij Ford!

Rally-style

De MS-RT uitvoeringen zijn gebaseerd op de Transit Connect, de Transit Custom en de Ranger, en worden op smaak gebracht door het Britse MS-RT, dat deel uitmaakt van Ford’s QVM-netwerk. Ze pakken uit met bijzonder extraverte looks die je eerder zou verwachten op een rallyparcours. MS-RT heeft dan ook nauwe banden met M-Sport, dat onder andere de Ford rallywagens ontwikkelt die deelnemen aan het wereldkampioenschap rally.

Naast een bodykit en specifieke velgen krijgen de MS-RT versies van de Transit Custom een dubbele uitlaat, en de Transit Connect zelfs een vierdubbele uitlaat. Voor een nog meer uitgesproken look kan je bovendien kiezen voor een specifieke MS-RT bestickering. Binnenin kan je kiezen voor een Nappa-lederen zetelbekleding of een uitvoering in suède, voor zowel een luxueuze uitstreling als een subliem zitcomfort. Het spraakgestuurde SYNC 3 infotainmentsysteem van Ford is standaard en zorgt voor een optimale workflow. Want hoewel ze eruitzien als racepaarden, bieden deze MS-RT versies alle werkijver van de werkpaarden in het Transit- en Ranger-gamma.

Onder de motorkap vind je dus ook de krachtige en zuinige EcoBlue dieselmotoren van Ford. In de Transit Connect is dat de 120 pk sterke 1.5 liter EcoBlue, bij de Transit Custom de 185 pk sterke 2.0 liter en in de Ranger MS-RT de 213 pk sterke 2.0 BiTurbo EcoBlue!

Voor wie?

Net zoals de rest van het QVM-netwerk van Ford, zorgt ook MS-RT ervoor dat de voertuigen die het aflevert voldoen aan de strikte kwaliteitseisen van Ford. De samenwerking tussen de twee partijen gaat bovendien ver. Zo investeert MS-RT nu in een nieuwe fabriek die gekoppeld is aan de Ford-fabriek van Dagenham (UK). Op die manier krijgt het bedrijf toegang tot de technische expertise van Ford en kan het zijn aanbod sneller uitbreiden, zowel wat bestaande als toekomstige bedrijfsvoertuigen van Ford betreft.

Maar voor wie zijn de MS-RT versies nu eigenlijk gemaakt? Terwijl de uitstekende TCO en de dynamische look van de bestelwagens van Ford grotere vloten weet te overtuigen, zijn er altijd mensen die net iets verder willen gaan en via hun bestelwagen uiting willen geven aan hun passie voor hun job en hun bestelwagen. Ford heeft een reputatie hoog te houden op het vlak van rijkwaliteiten, dus niet zelden kiezen liefhebbers van het sportievere werk voor Ford. Met de MS-RT versies bedient Ford hen op hun wenken!

QVM?

MS-RT maakt deel uit van het QVM-netwerk van Ford, kort voor ‘Qualified Vehicle Modifiers’. Deze ombouwers werken op basis van standaard Ford-voertuigen een gepersonaliseerd aanbod uit dat tegemoetkomt aan de specifieke noden van klanten, of die noden nu betrekking hebben op de opbouw, de inrichting of de looks. Maar welke oplossing ze ook bieden, de QVM-partners van Ford werken volgens de strikte kwaliteitsvereisten en met de volle technische steun van het merk.

 

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo