DFDS bestelt 100 Volvo FM elektromotoren

Volvo Trucks kondigt de grootste order voor elektrische trucks in zijn geschiedenis aan bij DFDS: de Scandinavische logistieke operator heeft 100 Volvo FM Electric trucks gekocht.

De voertuigen, die vanaf het vierde kwartaal van 2022 worden geleverd, zullen zowel voor korte- als voor langeafstandsvervoer worden gebruikt. Het eerste exemplaar is echter al aan DFDS overhandigd door Roger Alm, President van Volvo Trucks. “Ik denk dat dit veel andere klanten zal aanmoedigen om vol vertrouwen de eerste stap te zetten op hun eigen reis naar elektrificatie,” zei hij. Niklas Andersson, Executive Vice President en Head of Logistics Division bij DFDS, zei ook te hopen dat dit andere vervoerders zal inspireren om hun transporten te elektrificeren om zo een duurzame toeleveringsketen te realiseren.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

Volvo Trucks FH Aero – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Volvo Trucks heeft een belangrijke evolutie van de FH-cabine gepresenteerd, die naar voren toe verlengd is om hem aerodynamischer te maken en het brandstofverbruik te verlagen. De Zweedse fabrikant heeft gebruik gemaakt van de speelruimte die de huidige regelgeving biedt voor maximumgewichten en -afmetingen voor vrachtwagens, zoals DAF Trucks heeft gedaan met de XG+ en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo