EOC Logistics blijft bij Fraikin

EOC Logistics, een logistiek specialist in de chemische sector, is Fraikin trouw gebleven voor de vernieuwing van zijn volledige vloot. Het is de derde keer in tien jaar dat dit gebeurt, maar deze keer heeft het bedrijf uit Oudenaarde gekozen voor MAN-trekkers die zijn uitgerust met een compressor die ook de silo’s leegmaakt.

“Elke keer als we het contract vernieuwen, vergelijken we de prijzen. De kracht van Fraikin ligt in de goede prijs-kwaliteitverhouding voor middelgrote bedrijven zoals het onze,” zegt Tobias Slaats, Lead Buyer bij EOC Logistics. “Het dienstenpakket omvat ook echte administratieve ondersteuning, wat het leven voor onze logistieke afdeling veel gemakkelijker maakt. Al het onderhoud van het voertuig wordt automatisch door Fraikin verzorgd.”
Achter de nieuwe MAN TGX 18.470 trekkers staan silo-opleggers, maar de originaliteit van deze laatste bestelling ligt in de compressor waarmee de trekkers zijn uitgerust. “Het is deze compressor die wordt gebruikt om de silo’s leeg te maken. Geen enkele andere klant van ons behandelt chemicaliën op deze manier,” legt Cyriel Vrijders, sales manager bij Fraikin, uit.

Het exacte aantal voertuigen werd door EOC niet meegedeeld, maar de firma rijdt in België met 14 eigen voertuigen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo