Garage Akkermans

Garage Akkermans wordt servicepunt van Van Hove Garages

Het Essense familiebedrijf Garage Akkermans wordt een officieel servicepunt van Van Hove Garages, de verdeler van Renault Trucks met locaties in Berlaar, Herent, Kruibeke en Wommelgem, waarvan die laatste het dichtstbijzijnde verkooppunt wordt voor Akkermans.

Garage Akkermans bestaat al sinds 1977 en werd opgericht door Peter Akkermans, die nog altijd meedraait in de werkplaats. Zijn garage groeide over de jaren heen uit tot een bedrijf gericht op de transport- en bouwsectoren met vandaag een tiental werknemers, waarbij zoon Steven verantwoordelijk is voor de werkplaats en dochter Evi de receptie voor haar rekening neemt. Van Hove Garages zegt voor Akkermans te hebben gekozen vanwege zijn focus op service en de goede omgang met hun klanten, een goed recept voor langetermijnrelaties.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo