Gilbert De Clercq rust ecocombis uit met Vlamygripvloer

Transportbedrijf Gilbert De Clercq heeft zopas twee nieuwe ecocombi’s in gebruik genomen. In samenspraak met de klant hebben zij beslist de twee nieuwe combinaties uit te rusten met de anti slipvloer van Vlamygrip.

“De inzet van deze voertuigen behelst een groot aantal laad en losacties per dag waardoor we veel tijd en werk kunnen besparen door de inzet van deze vloer omdat de chauffeurs geen anti-slipmatjes meer moeten plaatsen. We winnen hier dus op verschillende fronten: we hebben enerzijds de bijdrage aan de ladingzekerheid omdat we altijd zeker zijn dat de lading niet zal gaan schuiven en anderzijds hebben we het verhoogde comfort voor de chauffeur en de bijdrage aan de veiligheid omdat hij tijdens het lossen en laden niet in de wagen moet zijn om de matjes te leggen of te verwijderen”, zegt CTO Sven Beeusaert.

“Deze ecocombis worden zeer intensief gebruikt wat ons zeer snel een inzicht zal geven in de duurzaamheid van de vloer. Indien deze testen positief zijn zullen we in de toekomst nog meer voertuigen voorzien van dergelijke oplossingen!”, voegt hij toe.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo