Koalaboox en Cegid bundelen hun krachten om de cashflow van bedrijven te optimaliseren [Advertorial]

Bijna een jaar geleden nam Cegid Koalaboox over, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in managementsoftware voor bedrijven. Het doel: het versterken van haar strategie van waardecreatie en ondersteuning voor de financiële duurzaamheid van ondernemers en KMO. Geslaagde weddenschap!

Dankzij deze overname heeft Cegid zich gevestigd op de Europese Fintech-markt, maar bovenal heeft het innovatieve oplossingen kunnen bieden die structuren in staat hebben gesteld om de gezondheidscrisis serener door te komen. Ontdek hoe de tools van Koalaboox hun dagelijks leven en financiën kunnen verbeteren!

Cegid en Koalaboox: samen ondernemers ondersteunen

Koalaboox en Cegid hebben al hun expertise gebundeld om een complete factureringsoplossing te bieden met nuttige en innovatieve functies. Het doel is natuurlijk om het dagelijks leven van ondernemers te vergemakkelijken, maar hun behoeften stoppen daar niet, de aangeboden tools stellen hen ook in staat om op elk moment liquiditeit te hebben.  Een echt pluspunt in onstabiele tijden zoals die we doormaken: ze kunnen hun cashflow in evenwicht brengen en het onverwachte veilig het hoofd bieden.

Door het moderniseren van het “klassieke” factoringsysteem, dat meestal is voorbehouden aan grote bedrijven, stelt Cegid ondernemers in staat om  48 uur na uitgifte betaling van hun factuur te ontvangen. Geen eindeloze wachttijden en late betalingen meer! Cash management wordt een formaliteit en bedrijven kunnen eindelijk zonder angst groeien.

In tegenstelling tot andere rigide en restrictieve financieringssystemen biedt Koalaboox een grote flexibiliteitdoor de selectie van facturen direct te kunnen innen. Het is eenvoudig, snel en efficiënt!

Van features naar zakelijke dienstverlening

Koalaboox betekent ook vele tools om dagelijks te gebruiken voor een vereenvoudigde controle.  Uitgaande facturen worden in een paar klikken aangemaakt en verzonden, inkomende facturen worden automatisch ingevoerd. Door verbinding te maken met bankrekeningen kunt u de stroom op één plek volgen. Ondernemers weten altijd waar hun cashflow en lopende betalingen zijn.

Cegid en Koalaboox zijn samengekomen rond een gemeenschappelijk doel: ondernemers voorzien van krachtige tools waarmee ze hun bedrijf met vertrouwen kunnen beheren. Het financieren van facturen in 48 uur biedt hen de mogelijkheid om tijdelijke moeilijkheden te overwinnen en te groeien zonder risico’s te nemen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo