Normaal aantal inschrijvingen in september

Afgelopen maand september werden er 5.156 nieuwe lichte bedrijfsvoertuigen ingeschreven. Dat is een daling met 10,55% in vergelijking met 2020, toen er veel leveringen ingehaald werden na de lockdown en de nood aan bestelwagens hoog was door de e-commerce boom, maar een status-quo in vergelijking met een ‘normaal’ september 2019.

Met het resultaat dat geboekt werd in september, komt het cumulatieve aantal inschrijvingen voor de eerste 9 maanden van dit jaar op 56.304 stuks. Dat is 6,5 % meer dan dezelfde periode in 2020, maar 9,6% minder dan in de eerste 9 maanden van 2019.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo