PTV heeft er een nieuwe andeelhouder bij

De aandeelhouderstructuur van PTV Group, die software-oplossingen en adviesdiensten in de transportsector levert, wordt versterkt met private-equity-investeerder Bridgepoint die een meerderheidsbelang in het bedrijf heeft genomen.

Christian U. Haas, CEO van PTV Group zegt: “Met deze sterke investeerders achter ons, zetten we de juiste koers uit voor een succesvolle toekomst. Slimme mobiliteits- en transportconcepten spelen een beslissende rol bij het vormgeven van leefbare steden en een duurzame toekomst. Ik ben er absoluut van overtuigd dat we onze leidende positie verder zullen uitbouwen door steden en bedrijven te voorzien van onze oplossingen van wereldklasse.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo