Realterm verwerft gebouwen PostNL Pharma & Care in Turnhout

Het Amerikaanse Realterm heeft een 14.738 m² cross dock-magazijn verworven in Turnhout. Het gebouw wordt gebruikt door PostNL als last-mile hub voor zijn Pharma & Care divisie, onder andere voor de distributie van Covind-19 vaccins in ons land.  

Realterm werd voor de transactie vertegenwoordigd door Cushman & Wakefield. Het gebouw staat op een meer dan 30.000 m² groot terrein en is bereikbaar via de E34 en N19. Het beschikt over 45 laadkaaien. Het bedrijf ziet de acquisitie als een investering in een strategische pan-Europese ader voor het goederenvervoer tussen het Belgische en Noord-Franse havengebied en de Duitse regio Noordrijn-Westfalen, en als locatie voor overslagactiviteiten.

“Turnhout is een uitstekende locatie voor crossborder en binnenlandse overslagactiviteiten,” zegt Balazs Lados, Managing Director. “Het pand biedt een best-in-class functionaliteit in de submarkt en een geweldige toegang tot arbeidskrachten in het dichtstbevolkte gebied van Europa, waardoor dit een perfecte aanvulling is op de portefeuille van Realterm. We zijn ook verheugd om PostNL onder onze Europese klanten te verwelkomen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo