Thermo King versnelt elektrificatie op Solutrans

Op Solutrans 2021 in Lyon, zal Thermo King verschillende nieuwe producten voorstellen onder de noemer van milieuvriendelijker koeltransport, en in het bijzonder de totale elektrificatie van de koudeketen.

Binnen het Thermo King gamma wordt het gamma elektrische koelaggregaten op de markt gebracht onder de naam evolve™. Dit omvat een aandrijftechnologie die gebruik maakt van een samen met BPW ontwikkelde ePower-energieterugwinningsas, batterij-energieopslagtechnologie en een Thermo King-koelunit. Dit systeem zal beschikbaar zijn voor hybride of elektrische vrachtwagens. In dezelfde geest zijn de elektrische koelinstallaties E-200 uitgerust met een nieuwe Li-ion batterij en zorgen zij ervoor dat de koudeketen in stand wordt gehouden, zelfs wanneer de bestuurder voor langere of kortere tijd moet stoppen.

Andere nieuwe producten zijn de Advancer A-serie units voor trailers (die tot 30% zuiniger zijn en een tot 40% snellere temperatuurverlaging hebben dan het marktgemiddelde), de A-500 Whisper Pro units (die voldoen aan de strengste geluidsnormen), de V-1000 units voor trailers en nieuwe connected services zoals de ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring oplossing, waarmee het wagenpark van gekoelde voertuigen continu bewaakt kan worden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo