TL Hub Job Day: vind jouw volgende job in transport of logistiek!

Naar aanleiding van de beurs Transport & Logistics Antwerp organiseren TL Hub en VDAB een Job Day op 21 oktober 2021. Een dag helemaal in het teken van de jobs in de transport- en logistieke sector! Alle recruiterstands zijn al gereserveerd, dus aan vacatures geen gebrek!

Op zoek naar een job als chauffeur, magazijnier, heftruckchauffeur, logistiek bediende, expediteur, dispatcher of IT-specialist? Dan is deze Job Day zeker iets voor u! U komt er in contact met een dertigtal toprecruiters die alle bedrijven uit de sector vertegenwoordigen.

Oordeel gerust zelf: Tailormade Logistics, Colruyt Group, DSV, Katoen Natie, Lineas, MSC, Ziegler, Tabak Natie, Square City, Unique, NinaTrans, Manuport Logistics, Distrilog, CEVA Logistics, DB Schenker, Zuidnatie, Trafuco, Elite, Accent, sdworx, BD, stroom, DHL, forum, Mervielde, Vivaldis, postnl en Synergie.

Interesse in deze unieke kans om uw loopbaan te starten of nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken? Schrijf u dan gratis in (inschrijven is verplicht volgens de geldende COVID-maatregelen): Klik hier om je in te schrijven

 

Wanneer: 21 oktober 2021

Waar: Antwerp Expo (Jan van Rijswijcklaan 191)

Tijdstip: van 10 tot 15 uur

Organisatie: TL Hub en VDAB

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo