DKV Mobility Travis Road Services

Travis Road Services nu ook toegankelijk voor DKV Mobility-klanten

Travis Road Services en DKV Mobility slaan de handen ineen, want de klanten van die laatstgenoemde zullen nu ook de gemakkelijke onlineboeking van truckwashes, tankcleaning en truckparking van Travis kunnen gebruiken. Travis Road Services dekt heel Europa met meer dan 1.100 partners, waarmee het Europese netwerk van DKV Mobility groeit tot 13.000 servicepunten.

Travis Road Services is een van origine Nederlands bedrijf dat als online boekingsplatform dient voor truckwashing, tankcleaning, truckparking en onderhoud of herstellingen. Nu kunnen klanten van DKV Mobility ook gebruik maken van de diensten van Travis Road Services, waardoor het netwerk van DKV uitbreidt en klanten ook toegang krijgen tot het online platform van Travis. Het doel van Travis is om chauffeurs tijd en omrijden te besparen door ze diensten aan te bieden op hun route, terwijl de transporteurs hun administratie vereenvoudigen door niet langer rekeningen en facturen van allerlei verschillende diensten te moeten verwerken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo