UPTR en EuroTracs slaan handen in elkaar tijdens Transport & Logistics Antwerpen 2021

Belangenvereniging voor de transport- en logistieke sector UPTR gaat een exclusieve samenwerking aan met digitalisatiebedrijf EuroTracs. Leden van UPTR kunnen dus gebruik maken van de software- en telematicaoplossingen van EuroTracs om bepaalde processen te automatiseren en dus hun dagelijkse werking te vergemakkelijken.

UPTR-leden zullen gebruik kunnen maken van 3 EuroTracs-diensten: het eTrans transportmanagementsysteem (TMS) met een maandelijks tarief, de eMobile telematica-app en de eMobile Connected Truckbox als aanvulling op de app die ook de tachograaf registreert. De producten worden als bundel aangeboden en zouden vooral voordelig moeten zijn voor het beheer van kleine tot middelgrote ondernemingen. Daarnaast belooft EuroTracs nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen volgens de vraag van de markt, om steeds up-to-date te blijven.

Lees alles over UPTR

UPTR

video

UPTR ontmoet kmo transport en logistieke ondernemingen

UPTR is de Unie van Professionele Transporteurs en Logistieke ondernemers die de Belgische Transport- en Logistieke ondernemers vertegenwoordigd op een regionaal, nationaal en Europees niveau. UPTR biedt een brede waaier van diensten en juridische bijstand aan en dit alles om de administratieve last van de transport- en logistieke ondernemingen van vandaag te verminderen. “Onze leden […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo