Wat reilt en zeilt er in de logistiek? Ontdek het op Transport & Logistics Antwerp

De transport- en logistieke sector is volop in beweging, letterlijk natuurlijk, maar ook figuurlijk, en de branche wordt ook voortdurend uitgedaagd. Wat er reilt en zeilt in de logistiek komt u te weten op Transport & Logistics Antwerp. De 250 exposanten tonen er u de laatste nieuwe technologieën en producten. Transport- en logistieke experten snijden actuele thema’s aan in een gevuld programma aan conferenties.

Uitgebreid programma aan conferenties

Hoe bouwen we supply chains die minder gevoelig zijn aan rampen? Is Robotic Process Automation (RPA) een game changer voor de logistiek? Hoe kan nachttransport een oplossing zijn voor de congestie? Staan met stadsdistributie de leefbaarheid van een stad en een sector op het spel? Is Bio-CNG/LNG de ideale brandstof voor het transport?… Bekijk zeker het volledig overzicht van de topics die aan bod komen in de conferenties en de seminaries op Transport & Logistics Antwerpen.

Bekijk hier het programma en registreer en kom op 19, 20 of 21 oktober naar Transport & Logistics
in Antwerp Expo
, het grootste community event van de sector in de Benelux!

Lees alles over Easyfairs NV

Easyfairs NV

video

Een recordeditie van Transport & Logistics Antwerpen 2023

Deze editie van de beurs Transport & Logistics heeft 11.000 professionele bezoekers in drie dagen ontvangen. “Dit was echt een topeditie”, zegt beursorganisator Nadine Francus. “Noteer zeker al volgende data: op 17 en 18 september 2024 meert Transport & Logistics terug aan in Flanders Expo in Gent waar we opnieuw de hele supply chain zullen […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo