WDP verwerft DPG-site in Lokeren via kapitaalverhoging van 25,7 miljoen euro

WDP wordt eigenaar van de DPG Media Services-site langs de E17 in Lokeren. Deze locatie betreft 37.000 m² aan bebouwde oppervlakte met bijkomend een oppervlakte van circa 20.000 m² aan toekomstig ontwikkelingspotentieel. Het financiert de acquisitie met de uitgifte van 769.186 nieuwe aandelen aan 33,38 euro per aandeel.

De site bestaat uit een gedeelte direct gelegen aan de autosnelweg waarin een drukkerij is gehuisvest. Achterliggend bevinden zich de verpakkingsafdeling en een cross-dockmagazijn dat de verzending van het drukwerk faciliteert. DPG Media Services zal het pand verder huren op basis van een 3-6-9 huurovereenkomst aan marktconforme voorwaarden. Met deze transactie breidt WDP zijn partnership met DPG verder uit – eerder werd de bestaande DPG-locatie in Asse1 aan de portefeuille toegevoegd, waarna de site werd herontwikkeld tot het nieuwe hoofdkantoor van Ahold Delhaize.

De DPG-locatie wordt meteen de tweede WDP-site in deze industriezone langs de E17 in Lokeren. Eerder werd het Global Distribution Centre voor Barry Callebaut gerealiseerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo