Altrea ontvangt 5 ‘New Generation’ DAF XF

Altrea Logistics, het voormalige Alders Transport, heeft haar vijf eerste ‘New Generation’ DAF XF aan zijn vloot toegevoegd. Met deze levering is Altrea de eerste Belgische transporteur die met de kersverse Truck of the Year mag rijden. Hierbij bevestigt Altrea ook het vertrouwen in ‘huisdealer‘ Truck Trading Limburg.

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 53

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo