Best of Wallonia 2021 / Transport & Logistics Summit: schrijf u nu in!

Transportmedia, Logistics in Wallonia en de Union Wallonne des Entreprises slaan de handen in elkaar om het beste van de Waalse transport- en logistieksector in de bloemetjes te zetten: op donderdag 25 november worden tijdens het evenement Best of Wallonia 2021 op één plaats inhoudelijke hoogstandjes, de snelst groeiende Waalse bedrijven en de Waalse bedrijven die het best presteren op het vlak van CO2-emissiereductie bijeengebracht. En niet te vergeten het beste van de regionale gastronomie…

Dit evenement wordt ondersteund door twee hoogtepunten:

  • de Transport & Logistics Summit, waar verladers, vervoerders en  deskundigen bijeenkomen rond het thema ‘Hoe de logistiek duurzaam maken door middel van een efficiënte, geoptimaliseerde en verbonden toeleveringsketen en dankzij duurzame en geoptimaliseerde vervoerswijzen?
  • een gala-avond waar de Waalse Gazellen Transport & Logistics en de ‘Lean & Green’ Labels en Stars zullen worden uitgereikt en waar zal worden genoten van een diner gesigneerd door Lionel Rigolet (Comme chez Soi **).

 

Transport & Logistics Summit

Tijdens dit debat wordt de strategie van twee verladers (Claire Hoflack van Ecofrost en Jean-Christophe Botteman van FN Herstal) en twee transporteurs (Jean Vincent van Vincent Logistics en Corentin Nicolas van Glass Partners Transports) geconfronteerd met de visie van twee gerenommeerde deskundigen (Philippe Chevalier van de UCLouvain aan de kant van de verladers en Etienne Willame, Algemeen directeur van SPW Mobiliteit en Infrastructuur aan de kant van de vervoerders) tijdens open discussies onder leiding van respectievelijk Bernard Piette (directeur Logistiek in Wallonië) en Claude Yvens (Transportmedia). Verladers en vervoerders zullen dan bijeenkomen onder leiding van Samuel Saelens, directeur van het competentiecentrum bij de Waalse Zakenunie.

En omdat Waalse bedrijven moeten weten in welke context ze morgen zullen opereren, zullen twee gewestelijke ministers (Philippe Henry – Klimaat, Energie, Infrastructuur en Mobiliteit – en Willy Borsus – Economie, Buitenlandse Handel, Onderzoek, Innovatie en Ruimtelijke Ordening) in detail uiteenzetten hoe de gewestelijke mobiliteitsstrategie het goederenvervoer de komende jaren zal omkaderen.

Registratie voor de Transport & Logistiek Top (gratis) hier

Gala avond
Het netwerkevenement dat u niet mag missen! Een ideale combinatie van economische dynamiek, beste praktijken en gastronomie:

Voorstelling van de Transport & Logistiek Gazellen voor het Waals Gewest, d.w.z. de bedrijven met de sterkste duurzame groei over de laatste vijf jaar en onderverdeeld in drie categorieën (kleine, middelgrote en grote bedrijven). Een initiatief van Transportmedia in samenwerking met Trends Top
Lean & Green Labels en Stars onder auspiciën van Logistics in Wallonia. 17 bedrijven zullen worden geëerd voor hun inspanningen en resultaten op het gebied van de vermindering van de CO2-uitstoot.
het galadiner, samengesteld door Lionel Rigolet (Comme chez Soi **), gevolgd door het “walking dessert” en een geweldige netwerkavond met muzikale omlijsting.

Inschrijving voor de gala-avond Best of Wallonia 2021 hier
In de praktijk
Donderdag 25/11/21
Business Center Actibel Ecolys, Avenue d’Écolys 2, 5020 Suarlée (Namen)
16h00 – Welkom
16:30 – Top vervoer en logistiek
18h00 – Koffiepauze
18:30 – Presentatie van de Gazellen Transport & Logistiek en de Lean & Green Labels en Stars
19.30 – Galadiner en netwerkavond

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo