Nissan Bouvy Motor Gerpinnes

Bouvy opent nieuwe Nissan-concessie in Gerpinnes

Bouvy Motor opent zijn derde Nissan-concessie in Gerpinnes, om klanten in het zuiden van Charleroi beter te bedienen. Naast het Business Center voor bedrijfsvoertuigen zal de nieuwe concessie ook de verkoop en alle dienst na verkoop van personenwagens voorzien.

Bouvy Motor werd in 1969 opgericht als verkooppunt van Datsun in Mellet en breidde in de jaren ’90 uit onder leiding van Eric Heuschen. De focus lag steeds op de streek rond Charleroi, waar ook deze derde concessie van de groep opent, deze keer in Gerpinnes. Daar heeft Bouvy een concessie overgekocht van een ander merk en gerenoveerd volgens het nieuwe Nissan Retail Concept met de nieuwe visuele identiteit en het nieuwe logo van het merk. Bouvy mikt op 200 tot 250 verkopen op de derde site, waarvan een groot deel van de bedrijfsvoertuigen moet komen. Die zullen in 2022 ook kunnen genieten van een eigen werkplaats.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo