Cyriel Vrijders Fraikin

Cyriel Vrijders is nieuwe CEO Benelux Fraikin

Verhuur- en leasebedrijf voor bedrijfsvoertuigen Fraikin heeft een nieuwe kapitein. CEO Jan Van de Perre verlaat het bedrijf na vijf jaar als hoofd en wordt opgevolgd door Cyriel Vrijders, die al 12 jaar binnen Fraikin werkt.

Cyriel Vrijders heeft al 12 jaar ervaring binnen Fraikin, eerst als accounting manager, waarna hij doorgroeide via verschillende funcites tot commercieel directeur voor de Benelux en nu dus CEO Benelux. “Er staat ons nog heel wat te wachten. De strengere emissienormen en de opmars van alternatieve vormen van energie zullen de komende jaren bepalend zijn voor onze sector”, zegt Vrijders.

B2G, digitalisering

Het businessplan van Vrijders voor de komende jaren ligt al op tafel: hij zal proberen de B2G-markt (business-to-government) aan te boren met contracten bij (semi-)overheidsbedrijven met grote wagenparken als Fluvius en Bpost. Daarnaast heeft de nieuwe CEO van Fraikin zich als doel gesteld de nieuwe agentschappen in Izegem en Luik rendabel te maken.

Ten derde op de to do-lijst is het welzijn en de tevredenheid van het personeel bij Fraikin, die Vrijders hoopt te verbeteren met extra opleidingen om zo de klanten beter te kunnen helpen met de diensten rond de verhuur van bedrijfsvoertuigen. Tenslotte moet er gewerkt worden aan een verdere digitalisering van het bedrijf, waarbij ook gekeken wordt naar automatisering van de processen.

 

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo