DAF XF, XG en XG⁺ is International Truck of the Year

De nieuwe zware bedrijfsvoertuigen van DAF Trucks zijn uitgeroepen tot International Truck of the Year en versloegen daarmee de Iveco T-Way en Mercedes-Benz eActros. De ceremonie vond plaats in Lyon tijdens de Solutrans vakbeurs en Harry Wolters, President van DAF Trucks, had het genoegen de prijs in ontvangst te nemen. DAF deed zelfs een dubbelslag met de Truck Innovation Award 2022, die ging naar een XF-prototype met een waterstofaangedreven verbrandingsmotor.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo