DKV Mobility doneert 12.500 euro voor Kinderkankerfonds

DKV Mobility heeft dankzij het succes van de DKV Box Europe, zijn Europese toloplossing, 12.500 euro kunnen schenken aan Kinderkankerfonds vzw. Het geld wordt gebruikt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezin.

DKV Mobility heeft er dit jaar voor gekozen om Kinderkankerfonds vzw een hart onder de riem te steken, met een steunbedrag van 12.500 euro. Het bedrijf noemt zijn sociaal engagement en de verkoop van de DKV Box Europe als redenen voor de donatie. “We zijn bijzonder fier dat we vandaag een mooie som kunnen doneren aan vzw Kinderkankerfonds om zo een bescheiden bijdrage te leveren aan hun fantastische werking”, zegt Hans Cousserier, Sales Team Manager van DKV.

“Dankzij de steun van actievoerders zoals DKV Mobility kan onze vereniging de vele projecten blijven realiseren. Wij bieden financiële en psychologische ondersteuning aan gezinnen met een kind met kanker via diverse projecten. Daarnaast is er ook de financiering van wetenschappelijk onderzoek specifiek naar kinderkanker, ondersteuning aan de kinderkankerafdelingen door het aanwerven van extra personeel en inrichten van de infrastructuur. Deze projecten kunnen wij enkel blijven aanbieden aan de getroffen gezinnen door de giften van actievoerders. Na een extra moeilijk werkjaar is deze mooie steun dan ook heel erg welkom!”, laat Kinderkankerfonds weten.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo