Geodis opent een logistiek centrum voor e-commerce in Schoten

In Schoten heeft het Franse logistieke bedrijf Geodis een nieuw platform geopend voor zijn e-commerce activiteiten. Geodis heeft ook een nieuw verkoopskantoor geopend op de luchthaven van Luik.

Het sorteercentrum in Schoten is bestemd voor één enkele klant en beslaat een oppervlakte van 6300 m2. Het zal 24 uur per dag en 7 dagen per week in bedrijf zijn om tot 20.000 pakketten per dag te verwerken, wat neerkomt op 100 à 150 vrachtwagens per dag. De nieuwe site in Grâce-Hollogne is momenteel beperkt tot een commercieel agentschap dat vanuit Luik een multimodaal aanbod zal ontwikkelen: “Voor onze klanten betekent dit toegang tot meer dan 250 miljoen consumenten in minder dan een dag over de weg en via binnenvaartverbindingen van Luik naar Antwerpen, Rotterdam en de Rijn, evenals wekelijkse lucht- en spoorverbindingen met China vanuit Zhengzhou, Yiwu en Chengdu,” zegt Mark van den Assem, Geodis’ General Manager voor de Benelux.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo