Gosselin neemt Verhuizingen Meys over

Gosselin Group heeft op 26 oktober 2021 de overname afgerond van Verhuizingen Meys en Meys Vastgoed uit Brasschaat. De werknemers en activa komen onder de internationale verhuisafdeling van de Gosselin Group.

Verhuizingen Meys werd opgericht in 1945 en telt vandaag 19 werknemers. De onderneming beschikt in Brasschaat over 8000 m² aan opslagruimte voor verhuizingen en self storage. “Voor ons is het essentieel dat de activiteiten en het opgebouwde cliënteel verder geholpen kunnen worden door een speler van hetzelfde niveau”, zeggen Erik en Patrick Meys. “Door de internationale ervaring, het rijke verleden en proven track record van Gosselin, zijn we zeker dat onze mensen, activa en klanten in goede handen zijn en dat continuïteit verzekerd is.”

Volgens Marc Smet, CEO van de Gosselin Group, zal Meys in de toekomst zich blijven concentreren op nationale verhuizingen én een belangrijke aanvulling voor de Self Storage afdeling vormen. ”De naam Meys verdwijnt vooralsnog niet,” vult Marc Smet verder aan, “de opgebouwde naam in de regio rond Antwerpen is daarvoor te belangrijk. Uiteraard komen de mensen wel snel te weten dat de internationale verhuizingen nu ook in goede handen zijn.” Ook Erik en Patrick blijven in het vizier. “Daarvoor doen we de job té graag. Verder willen we voor onze klanten een vlotte overgang waarborgen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo