ISI vernieuwt zijn vloot en zijn uitrusting

Radiopharma Logistics Group (RLG) heeft massaal geïnvesteerd in zijn filiaal Isotopes Services International, kortweg ISI, om zijn vloot en uitrusting te vernieuwen. De specialist in radioactief transport en logistiek moet met deze investeringen zekerheid voor de toekomst krijgen.

RLG spreekt over een investering van “honderdduizenden euro’s” in ISI om het vertrouwen van het Franse moederschip te bevestigen in het transportbedrijf uit Zaventem. Zo wordt het wagenpark vernieuwd, dat bestaat uit één Mercedes Trucks-bakwagen en verschillende lichte bedrijfsvoertuigen van Mercedes en Ford. Daarnaast zijn er nieuwe elektrische opslagsystemen, nieuwe IT-systemen, een nieuw trackingsysteem en een nieuwe koelruimte op omgevingstemperatuur. Vernieuwingen die blijkbaar nodig waren, gezien ISI nog meegeeft dat het nu “echt terug” is.

Wat is ISI?

ISI werd in 1988 opgericht en in 2017 overgenomen door Isovital, dat dan weer onderdeel is van Radiopharma Logistics Group. ISI heeft een gunstige ligging vlakbij Brussels Cargo, waardoor zijn radiofarmaceutische cargo ook gemakkelijk per vliegtuig kan verscheept worden. Voor zijn logistieke diensten heeft het 4.500 m² aan terrein beschikbaar. Er werden in 2020 meer dan 150.000 pakketten geleverd door een vloot van 20 voertuigen, met 38 werknemers in dienst.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo