Nico Rosberg wordt merkambassadeur van Jungheinrich

Voormalig F1-piloot en F1 wereldkampioen (2016) Nico Rosberg is voortaan merkambassadeur voor Jungheinrich. De Duitser zet zich samen met de aanbieder van intralogistieke oplossingen in voor elektromobiliteit en duurzaamheid. 

Rosberg is medeoprichter van het Greentech Festival, een wereldwijdplatform voor toekomstige technologieën op het vlak van mobiliteit, voeding, landbouw, financiën, mode en energie. Sinds zijn pensioen uit de Formule 1 is Rosberg een prominente voorstander van elektromobiliteit en duurzaam ondernemen. “We hebben nieuwe visies en slimme technologieën nodig voor onze planeet. Dit betekent ook dat we de elektrificatie en decarbonisatie moeten versnellen in alle sectoren van onze economie, vooral de mobiliteit,” aldus Rosberg. “Ik neem samen met Jungheinrich het voortouw in de race naar e-mobiliteit.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo