Nissan annuleert Salondeelname

Nissan meldt dat het ondanks eerdere bevestiging toch niet zal deelnemen aan de Brussels Motor Show omwille van de coronasituatie. Het werkt aan een alternatief plan om zijn commerciële activiteiten op de markt te laten zien tijdens de periode van het Autosalon van Brussel.

Nissan erkent de uitgebreide maatregelen die FEBIAC, de organisator van de Brussels Motor Show, heeft genomen om de COVID-19 risico’s tijdens de show te beperken, maar heeft besloten zich terug te trekken om eventuele risico’s voor zijn werknemers, leveranciers en partners te minimaliseren.

Charbel Abi Ghanem – Nissan Belux Country Director : “De Brussels Motor Show is altijd een belangrijke datum op de automotive kalender in België, dus de beslissing om niet langer deel te nemen was niet gemakkelijk. We vinden het onze plicht om activiteiten te minimaliseren die onze werknemers en die van onze leveranciers en partners in gevaar zouden kunnen brengen. Sinds het begin van de pandemie hebben we extra grondige maatregelen genomen om onze medewerkers, partners, leveranciers en klanten te beschermen en we blijven ons inzetten om onze rol te spelen in het minimaliseren van de verspreiding van COVID-19. We kijken ernaar uit om ons volledige gamma tentoon te stellen op de editie 2023 van het Autosalon van Brussel.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo