Organisatie Autosalon 2022 gaat door ondanks verstrengde coronamaatregelen

De verstrengde COVID-19-maatregelen als gevolg van het overlegcomité van 17 november laten de organisatie van het Autosalon van Brussel nog steeds toe van 15 tot 23 januari 2022. Een Covid Safe Ticket zal wel nodig zijn, en ook de online reservering van een tijdslot wordt verplicht.

Automobielfederatie FEBIAC zet de organisatie van het Auto- en bedrijfswagensalon van Brussel 2022 gewoon voort, ondanks de opnieuw verstrengde coronamaatregelen van midden november 2021. Nu verduidelijkt de federatie wel de voorwaarden waaraan je moet voldoen om het salon te mogen bezoeken in januari. Een Covid Safe Ticket wordt hoe dan ook verplicht, maar bezoekers moeten ook vooraf online een tijdslot reserveren dat “ruim voldoende zal zijn om hen toe te laten de show op
een ontspannen manier te bezoeken”, aldus Pierre Lalman, directeur van de Brussels Motor Show.

Geen mondmasker nodig?

Het goede nieuws is wel dat de oppervlakte van het salon voldoende zal zijn om een veilige afstand te garanderen, wat zou kunnen betekenen dat een mondmasker niet verplicht zal zijn. Al is het voor de bevestiging daarvan nog even wachten op de coronaregels die op dat moment zullen gelden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo