Piaggio lanceert nieuw licht bedrijfsvoertuig

Het Italiaanse merk Piaggio Commercial heeft een nieuw model van lichte bedrijfsvoertuigen ontwikkeld dat de Porter vervangt en gekenmerkt wordt door zijn semi-frontcabine, smalle totale breedte en traditioneel ladderchassis.

Verschillende exemplaren van de Piaggio NP6 waren te zien op Solutrans, hoewel het Italiaanse merk geen stand had. De NP6 onderscheidt zich door zijn ladderchassis, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan opbouwen. Hij is verkrijgbaar met een korte of lange wielbasis, maar met een enkele 1500 cc motor. Deze levert 78 pk in de benzineversie en 68 pk in de dual fuel-versie (benzine + methaan). Voorlopig lijkt er geen elektrische versie op het programma te staan.

Het is logischerwijze een voertuig met achterwielaandrijving, en zijn MTM van 2,8 ton laat 1600 kg laadvermogen over (inclusief carrosserie). Met zijn totale breedte van 1640 mm, is dit een voertuig dat uiteraard gemaakt is voor steden…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo