Renault Trucks Master Z.E. heeft groter rijbereik

Dankzij nieuwe batterijen is de maximale actieradius van de Master Z.E. die door Renault Trucks op de markt wordt gebracht, uitgebreid van 120 tot 190 kilometer. Deze nieuwe versie zal in het voorjaar van 2022 beschikbaar zijn.

Bij Renault Trucks blijft de elektrische Master ZE heten, terwijl Renault hem omgedoopt heeft tot E-Tech. Het belangrijkste zit elders: waar de elektrische Master voorlopig beperkt was tot een 33 kWh batterij, zal hij beschikbaar zijn met 52 kWh. De Renault Trucks Master Z.E kan in twee uur tot 80% worden opgeladen en bereikt zijn volledige lading in 3 uur.

De Master Z.E. is beschikbaar in 3,1 t en 3,5 t GVW versies, als bestelwagen, chassis cabine en plancher-cabine, en in acht versies (3 lengtes en 2 hoogtes).

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo