Toyota Hilux wint International Pick-up Award

De Toyota Hilux wint de International Pick-up Award 2022/2023. De prijsuitreiking vond, net als die voor de International VAN of the Year plaats op de Solutrans-beurs in Lyon.

De jury van de International Pick-up Award loofde de Hilux voor zijn nieuwe aandrijflijn, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar ook vanwege zijn steeds grotere aantrekkingskracht in de wereldwijd groeiende markt voor dubbel, vrijetijds- en stadsgebruik. De pick-up van Toyota kreeg eind vorig jaar een facelift met een nieuwe grille, maar vooral ook een nieuwe, 204 pk sterke 2.8 liter diesel, die naast de 150 pk sterke 2.4 diesel geleverd wordt.

Toyota ziet de prijs als een eer voor de Hilux, maar ook een erkenning voor de inspanningen die het levert om het LCV-aanbod van het merk in Europa verder te ontwikkelen. Toyota streeft naar een LCV-marktaandeel van 5% in 2023.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo