Trans Polonia neemt J. Deckers & Zn over

De Poolse transporteur Trans Polonia Group (TPG) heeft een koopovereenkomst gesloten met eigenaar Sven Deckers van transportbedrijf J. Deckers & Zn NV in Brecht. Het Belgische management, onder leiding van Sven Deckers, blijft in functie evenals het voltallige personeel.

J. Deckers is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemische producten en beschikt over een eigen vloot van 30 voertuigen. Het bedrijf stelt 32 VTEs te werk en realiseerd in 2020 een toegevoegse waarde van 2,3 miljoen EUR. TPG, met hoofdzetel in Tczew, is eveneens gespecialiseerd in tanktransport voor de chemische, brandstof -en voedingsindustrie en boekte in 2020 een omzet van 52 miljoen EUR. Met deze overname verstevigt de beursgenoteerde Poolse groep zijn aanbod naar de (petro) chemische industrie in de Antwerpen – Rotterdam – Ruhr range, waarbij de expertise van Tanktransport Deckers wordt ingezet. De transactie kwam tot stand door bemiddeling van William De Putter.

Lees alles over

video

Trendsetter Verscheure Transport – Transport & VAN.TV 60

Voor de Trendsetter in transport zijn we ditmaal bij een pionier in intermodaal vervoer te gast. Michel Verscheure Transport zette 50 jaar geleden reeds in op de modal shift en plaatste zijn vrachtwagens op de trein. Ondertussen verzorgt MVT vanuit verschillende terminals in Antwerpen en hier vanuit de Interface Terminal te Gent, meer dan 150 […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo